Webáruház
Viefe Márkáról
Viefe fogantyúk
Katalógusok
Galéria
Kapcsolat
Partner program
GYIK
Jogi nyilatkozat
A Viefe márka

A Viefe a FontVergés cégcsoporthoz tartozik, amely 1932-es évekbeli alapításakor ruhagombok gyártásával foglalkozott. Sok éven át divat kiegészítőket gyártottak fából, fémből és műanyagból egészen 2009-ig. Az alapítók unokái, Marc Font és Josep Font döntése alapján 2009-től elkezdtek fogantyúkat tervezni és gyártani. A múlt tapasztalataiból építkezve megnyílt az út a jövő felé, így alakult meg a Viefe fogantyú márka.

A Viefe víziója
Meglévő fogantyúk és fogasok fejlesztései a piaci igényeknek megfelelően készülnek, hogy hozzájárulhassanak a bútorok és belső terek végső külleméhez és emeljék azt.
A Viefe termékek a bútorgyártók, belsőépítészek és a felhasználók megelégedését azzal az extra dizájnnal igyekeznek kiszolgálni, amelyet a fogantyúk hozzáadnak bármely enteriőr által nyújtott esztétikai élményhez.

Tervezés a termék minden részletében

A különleges dizájn minden részletben megjelenik, kezdve a felhasznált alapanyagoktól egészen a termék végső kialakításáig. Ergonómia, hatékonyság és esztétikus megjelenés jellemzi a termékeket, melyek felhasználhatók konyhák, fürdőszobák, hálószobák, bolti belső terek ékesítéséhez csakúgy, mint különféle stílusú egyéb bútorokhoz. A Viefe márka olyan tervező csapattal dolgozik együtt, akik állhatatosan kutatnak, új tapasztalatokat szereznek és folyamatosan fejlődnek. A márka mondanivalója az ő képzelőerejük által válik gazdagabbá. A Viefe fogantyúk nekik köszönhetően válnak egyedivé.

Tervezők akik megálmodják a Viefe termékeit

 • Frank Person - Ipari formatervező, az “fp.formgebung” tervező iroda tagja és társtulajdonosa.
 • Patricia Roig - Ipari formatervező és termékfejlesztő. A tizedik Viefe tervezői verseny győztese.
 • Sung Sook Kim - Formatervező, művészeti igazgató és belsőépítész. Milánóban saját stúdióval rendelkezik, együtt dolgozik nemzetközi divat cégekkel, építészeti és ipari formatervező irodákkal.
 • Héctor Diego - A formakialakítás és arányosság nála alapvető. Az általa hozzáadott érték az időtlenség eszménye a múló hóbortok helyett és a részletek kidolgozottsága mind a technológia, mind pedig a formatervezés szempontjából.
 • Alexis Vivet - Ipari formatervező. A termékek dizájn kialakításán dolgozik. Sok éves tapasztalattal rendelkezik bútortervezés területén.
 • Oriol Barri - Ipari formatervező. Dolgozott belső építészként és ékszertervezőként is.
 • 2J Design - Ipari formatervező csapat. A divat szektorban is jelen vannak, valamint a modern divatékszer tervezésben is részt vállalnak.
 • Teruel-Paré - José Teruel építész, Ignasi Paré pedig tervező. Ketten alkotják a Teruel-Paré ipari és belsőépítészeti tervező irodát, amely lakberendezési tárgyak és világítástechnikai eszközök tervezésével foglalkozik.
 • Vabau - Gyermekeknek készült termékeket fejlesztenek.
 • Studio Balutto Associati - Elegáns és letisztult formavilágot képviselnek Udinében és szenvedélyük a termékek részlet gazdag kidolgozása. Szakterületük a belsőépítészeti és ipari formatervezés, valamint számos építészeti projektben is részt vesznek.
 • A Viefe saját csapata - A kreatív csapat rendkívül innovatív, nagyon nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Általuk jönnek létre a márka időtlen dizájn elemei. Anyagok és formák új kombinációi születnek meg munkájuk során.