Webáruház
Viefe Márkáról
Viefe fogantyúk
Katalógusok
Galéria
Kapcsolat
Partner program
GYIK
Jogi nyilatkozat
Viefe fogantyúk

Felelősség, minőség és szigor jellemzi a gyártási folyamat minden mozzanatát. Ezért alkalmazza a Viefe a minőségbiztosítási előírásokat, melyek segítenek abban, hogy napról napra jobbak legyenek a termékeik.

ISO 9001 - Minősítés

Legnagyobb prioritás a minőség mindenek felett. Minőség a gyártási folyamat során, a termékek minden apró részletében megjelenik. Az ISO 9001es minősítés is ezt a minőségi szándékot bizonyítja. A Viefe büszke arra, hogy rendelkezik ezen minőségbiztosítási szabvánnyal, ami garanciát nyújt vásárlóknak.

Különböző kategóriákban, stílusban készülnek a fogantyúk, amelyre  néhány példa:

  • élre ültethető és szerelhető fogantyúk
  • nagy méretben gyártott bútorfogantyúk
  • színes fém bútorfogantyúk
  • bemarható és darabolható fogantyúk
  • vintage stílusban készült fogantyúk
  • fa-fém kombinációval gyártott fogantyúk

A Viefe figyel a környezetre

Ez azt jelenti, hogy kontroll alatt tartják a gyártás környezetre gyakorolt hatását és újrahasznosítható termékeket állítanak elő.

Alapanyagok

Folyamatosan ellenőrzik a termékek alapanyagait. Kizárólag fenntartható európai erdőgazdálkodásból származó fa anyag kerül felhasználásra.

Újrahasznosítás

A gyártás során újrahasznosítható alapanyagokat használnak. Cél, hogy amikor a termékeket sok év használat után megunják és lecserélik, akkor azok más formában újra hasznosíthatók legyenek.

Káros anyag kibocsátás

Minimalizálják az elektromos energia felhasználását és a széndioxid kibocsátást. A gyártás során folyamatosan csökkentik a keletkező hulladék mennyiségét és a mechanikus összeszerelést részesítik előnyben a ragasztásos technológia alkalmazásával szemben, mely a felhasznált vegyszerek mennyiségét csökkenti.

Csomagolási technológia

A fogantyúkat és fogasokat újrahasznosított csomagolóanyagokban szállítják, melyek illeszkednek minden egyes termék méretéhez, így csökkentve az előállításhoz felhasznált energiát.